Bouwen is 'serious business'. Dus we nemen ons vak heel serieus. Onszelf gelukkig niet altijd. Daarom vinden we regelmatig momenten voor een competitief potje tafelvoetbal of een onderonsje met de Koekenclub (hun motto: 'veel voor weinig' en 'de lekkerste hap, ligt in het onderste schap'). Ook voor gezellige bedrijfsuitjes moet je bij ons zijn. Dat roept natuurlijk ieder bedrijf, maar wij doen het écht. Er wordt hard gewerkt, maar ook bijzonder goed voor je gezorgd.

Wij zijn mensen die houden van 'lekker normaal doen'. En waar we niet alleen praten over vernieuwende ideeën, maar ze ook echt uitvoeren. Zonder dat je daarvoor langs 10 verschillende loketten moet. Want korte lijnen houden ons slagvaardig en innovatief. 

We zijn van alle (bouw)markten thuis!

Kantoren, ziekenhuizen, scholen of woningen: we willen elk gebouw een zo lang mogelijk leven geven. Dat doen we door slim te ontwikkelen, bouwen, renoveren én te onderhouden. Kortom, we zijn van alle (bouw)markten thuis en bedienen onze klanten van A tot Z. Die variatie in werkzaamheden is niet alleen fijn voor onze klanten, het zorgt ook voor leuker werk!

Doorgroeien

Wij denken bovendien niet in FTE’s, maar in mensen. Dat collega’s het naar hun zin hebben en hun potentieel optimaal kunnen benutten vinden we belangrijk. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Aalberts op de juiste plek. We dagen onszelf én elkaar uit het iedere dag beter te doen, te leren en te groeien. Daarbij zorgen we uiteraard ook voor de juiste begeleiding, training en opleiding.

Bruis jij nou ook van de ideeën over hoe het morgen beter kan?

Kom dan koffiedrinken. (Of een potje tafelvoetbal spelen natuurlijk.)

Kun jij je vinden in onze kernwaarden?

Kun jij je vinden in onze kernwaarden?

Nooit een interessante vacature missen?

Schrijf je in voor de job alert en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures